Середа, 23 січня 2019 10:13

Як зібрати кар'єрний самоскид CAT 797 за три хвилини. Відео

Кар'єрний самоскид - за визначенням, машина велика і дуже потужна. Збірка такої важкої техніки - процес складний і тривалий. Однак, фахівці на заводі Caterpillar в місті Декатур, штат Іллінойс, справляються з цим за три хвилини

Как рассказали в компании «Цеппелин Украина», самосвалы Cat модели 797 F — это машины, способные обеспечивать минимизацию затрат на каждую тонну перевозимых материалов. Эти транспортные средства подходят для транспортировки руд, угля и породы. CaterpillarЭто признанный лидер в своем классе.

Як розповіли в компанії «Цепелін Україна», самоскиди Cat моделі 797 F - це машини, здатні забезпечувати мінімізацію витрат на кожну тонну перевезених матеріалів. Ці транспортні засоби підходять для транспортування руд, вугілля і породи. Caterpillar – це визнаний лідер у своєму класі.

Одна з важливих переваг, які мають ці кар'єрні самоскиди, – висока продуктивність мотора. Двигун 797 F - досконале, збалансоване поєднання високої потужності, економічності і так званої відмовостійкості. Це техніка, яка не підведе. Двигун розрахований на роботу в найважчих умовах в гірничодобувній промисловості.

Дивіться на відео, як зібрати кар'єрний самоскид CAT 797 за три хвилини

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: