Середа, 31 жовтня 2018 11:08

БелАЗ поставить в Україну ще 20 самоскидів

Ми вже розповідали про те, що близько 50 одиниць кар'єрної техніки «БелАЗ» поповнять протягом трьох років транспортний парк українських ГЗК. Однак поставки БелАЗ в Україні аж ніяк не закінчуються.

Нагадаємо, в рамках угоди до 2020 року на адресу гірничо-збагачувальних комбінатів Кривого Рогу будуть поставлятися кар'єрні самоскиди різної вантажопідйомності, крім цього буде здійснюватися постачання запасних частин на ГЗК «Метінвеста».

У свою чергу українська компанія забезпечить поставку на Білоруський автомобільний завод металопрокату, використовуваного при виробництві самоскидів, в обсязі близько 13 тисяч тонн на рік.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на цьому поставки білоруської техніки аж ніяк не закінчуються. Як повідомляє Белта, ВАТ «БелАЗ» - керуюча компанія холдингу «БелАЗ-Холдинг» на I Форумі регіонів Білорусі та України уклав угоду про додаткові поставки техніки в 2019-2021 роках українським гірничодобувним підприємствам ТОВ «Метінвест Холдинг».

Додатково будуть поставлені близько 20 кар'єрних самоскидів вантажопідйомністю 130 т і 15 колісних бульдозерів БелАЗ-78231.

Домовленість про ці постачання досягнута в розвиток стратегічної співпраці «БілАЗа» і «Метінвест Холдингу», угоду про який було підписано в 2017 році.

Відзначимо, Україна входить в трійку основних покупців продукції підприємства. В Україні техніка «БелАЗ» експлуатується переважно в найбільших гірничодобувних компаніях ТОВ «Метінвест Холдинг» і ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: