Вівторок, 16 січня 2018 14:51

Україна закуповує найбільшу партію самоскидів БелАЗ

Порядку 50 одиниць кар'єрної техніки «БелАЗ» поповнять протягом трьох років транспортний парк українських ГЗК.

В рамках угоди до 2020 року на адресу гірничо-збагачувальних комбінатів Кривого Рогу будуть поставлятися кар'єрні самоскиди різної вантажопідйомності, крім цього буде здійснюватися постачання запасних частин на ГЗК «Метінвеста».

У свою чергу українська компанія забезпечить поставку на Білоруський автомобільний завод металопрокату, використовуваного при виробництві самоскидів, в обсязі близько 13 тисяч тонн на рік.

У планах компаній - спільна реалізація програми підвищення продуктивності техніки «БелАЗ» за рахунок розвитку сервісної бази в Кривому Розі, побудови ефективної логістики поставок запасних частин і навчання персоналу. Зокрема, для підготовки водіїв до роботи на великовантажних самоскидах передбачається використання спеціальних тренажерів-симуляторів.

Нагадаємо, влітку 2017 були підписані контракти на поставку 5 кар'єрних самоскидів БелАЗ-75131 вантажопідйомністю 130 тонн в ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг», а також 2 кар'єрних самоскидів БелАЗ-75473 вантажопідйомністю 45 тонн в ПрАТ «Новотроїцьке рудоуправління».

За інформацією, озвученою генеральним директором ВАТ «БелАЗ» Петром Пархомчіком, в Україні працює понад 2 тис. Кар'єрних самоскидів БЕЛАЗ. А самоскидів інших виробників - тільки 170. У нашій країні частка БелАЗ становить понад 90%.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: