Середа, 11 листопада 2020 13:15

«Техкомплект» продемонстрував інноваційні рішення на КомунТех-2020

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, український «Завод спецтехніки «Техкомплект» завжди приємно дивує відвідувачів різноманітних виставок своєю цікавою і унікальною продукцією.

Провідний вітчизняний виробник спецтехніки на виставці КомунТех-2020 традиційно представив широкий асортимент своєї продукції на великих і привабливих стендах. У цьому році експозиція  «Заводу спецтехніки «Техкомплект» зайняла близько 400 м2 - це найбільша виставкова площа компанії з часу прем'єрного участі ще з 2017 року.

При цьому відзначимо, що на всій площі стенду «Заводу спецтехніки« Техкомплект» дійсно представлена ​​різноманітна цікава спецтехніка, серед якої не бракує нових та оновлених моделей.

Привертає увагу широка лінійка італійських кранів-маніпуляторів PM. Ця торгова марка входить до портфелю компанії вже кілька років поспіль, однак саме на КомунТех-2020 вперше продукція з Італії представлена ​​настільки масштабно. Відвідувачі виставки можуть безпосередньо ознайомитися з підйомними механізмами кранів - на стенді є, як окремо встановлені установки PM8023, PM12024, PM15524, так і встановлені позаду кабін на бортових автомобілях IVECO Eurocargo 140-220 і MAN 18.290 4x2 BL - PM12024 і PM11522 відповідно.

Справжньою окрасою виставки можна назвати причіпний італійський автогідропідіймач Comet XTrailer 14. Цей компактний підйомний механізм реально допоможе тим, кому потрібно виконувати висотні роботи, але немає змоги чи потреби використовувати автовишку на вантажному шасі. Це - 14-метровий «малюк» вагою 1,2 тони, який можна без проблем транспортувати звичайним позашляховиком-джипом. Він має комбіновану стрілу, здатну переміщати 200 кг вантажу, включаючи персонал та інструменти, на висоту до 14 м. Максимальний виліт стріли становить 6,5 м.

Паралельно відзначимо ще про одне зручне технічне рішення. Це надзвичайно популярна модель на базі IVECO Daily із дворядною кабіною - автовишка Comet 18 м (телескопічна стріла) і 21 м (комбінована стріла - телескоп + пантограф).

Слід зауважити, що настільки насичена і різноманітна експозиція автогідропідйомників робить київський Комунтех-2020 схожим на мюнхенську виставку BAUMA, яка вважається основоположником« моди »на спецтехніку в усьому світі.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, певні об'єктивні причини завадили «Заводу спецтехніки« Техкомплект» показати у цьому році телескопічну автовишку власного виробництва. Однак ми сподіваємося побачити її у наступному 2021 році

«Завод спецтехніки «Техкомплект» вже декілька років поспіль випускає спецтехніку на базі МАЗ на власних виробничих площах в Полтавській області. Але якщо дивувати, то дивувати: вперше на «Комунтех-2020» представлений автопаливозаправник, місткістю 5,5 м3 в дуже цікавій колірній гамі.

Представлений на стенді самоскид на шасі МАЗ (5-тонник «Кошмановець»), за рахунок подовження кузова тепер може перевозити вантажі об'ємом до 11 м3, замість традиційних для кузова з надставними бортами обсягу 9,6 м3. До речі, свою назву машина отримала, завдяки місцевості, де розташоване основне виробництво «Техкомплект» - с. Кошманівка в Машівському районі Полтавської області.

Звернімо увагу, що вперше на стенді «Заводу» - спецтехніка на базі Volkswagen (Transporter і Crafter). Ці аварійно-рятувальні машини призначені для газових служб.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, «Завод спецтехніки «Техкомплект» запропонував ще одне дуже цікаве галузеве рішення - для автошляховиків - спеціалізований автомобіль на базі IVECO Daily, на якому бригада працівників може виконувати роботи із встановлення дорожніх знаків.

Звісно, що нині в Україні будується багато доріг, однак, ще більше місць, де їх практично немає. Ось, саме, для таких складних умов відмінно підходить представлений в експозиції «Заводу» повнопривідний витончений і елегантний «француз» - Peugeot Traveller, оснащений трансмісією 4х4 від фірми DAngel.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: