Четвер, 20 червня 2019 17:10

Bosch розробив нову систему діагностики для вантажівок

Компанія Bosch запропонувала автовиробникам вантажного рухомого складу інноваційне програмне рішення по предиктивній діагностиці.

Пропоноване рішення дозволяє безперервно контролювати, оцінювати і повідомляти про стан компонентів і систем в автомобілі. На основі даних підключеного транспортного засобу, а також хмарної інформації, несправності можуть бути передбачені й вчасно виправлені індивідуально за станом автомобіля.

З предиктивною діагностикою водії автомобіля або диспетчери будуть в курсі поточного і майбутнього стану їх транспортних засобів, а також будь-яких запланованих ремонтних робіт. Технологія дозволяє не тільки виявити несправність, але і визначити найбільш підходящий момент для її усунення, щоб можна було поєднати цю роботу з вже запланованим ТО. Це зменшує кількість відвідувань, пов'язаних з технічним обслуговуванням, до абсолютного необхідного мінімуму. Залежно від типу транспортного засобу та умов використання, це може заощадити до декількох сотень євро в рік на кожний транспортний засіб.

Слід зауважити, що практично всі провідні виробники як важкого, так і легкого комерційного транспорту вже пропонують схожі рішення в рамках своїх телематичних комплексів.

Рішення Bosch, цілком ймовірно, може зацікавити власників старих машин, для яких установка телематики від виробника рухомого складу виявиться досить дорогим задоволенням.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: