Понеділок, 27 травня 2019 13:12

Goodyear представила вантажні шини нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у порівнянні з попередньою генерацією, новинки мають збільшений ресурс та кращу паливну економічність.

Компанія Goodyear презентувала нові лінійки вантажних шин для експлуатації на твердому покритті – KMAX GEN-2 и FUELMAX GEN-2. За словами віце-президента напрямку шин для комерційного транспорту європейського відділення Goodyear Девід Анкер, нові моделі створені з урахуванням зростаючого попиту на шини з великим пробігом, які можуть однаково ефективно працювати у будь-яких погодних умовах, зміні навантаження та мають впевнене зчеплення з дорожнім покриттям протягом усього строку експлуатації.

Нові шини призначені для регіональних та далекорейсових перевезень. Виробник заявляє, що у порівнянні з попереднім поколінням, яке з’явилось в 2013 році, нові шини мають збільшений на 10% потенційний пробіг. На 30% зросли все погодні якості та знизився рівень шуму. Усі моделі нового покоління ефективні у зимовий період, про що свідчить маркування 3PMSF.

Шини KMAX GEN-2 и FUELMAX GEN-2 можуть бути інтегровані в систему управління та моніторингу шинного господарства завдяки міткам радіочастотної ідентифікації (RFID). Наразі лінійка представлена дев’ятьма розмірами шин для рульової осі та сімома для ведучої.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: