Середа, 16 січня 2019 11:10

ХАРП відкриває ринок Туреччини

У 2018 році частка експорту Харківського підшипникового завод (ХАРП) склала 65%. У цьому році підприємство має намір збільшити цей показник до 70%. І 2019 рік ХАРП планує почати з виходу на ринок Туреччини.

Першими кроками для цього стане дебютна участь ХАРП в міжнародній сільськогосподарській виставці «AGROEXPO», яка відбудеться 7-10 лютого в місті Ізмір.

«Туреччина - перспективний для нас ринок з великим обсягом сільгосптехніки. Надійна і якісна підшипникова продукція HARP, орієнтована на сільськогосподарське машинобудування, буде мати там високий попит», - говорить директор департаменту продажів підшипникової продукції Віталій Бугров і додає, що тракторний ринок Туреччини вважається четвертим за величиною в світі.

На одній з кращих аграрних подій в Європі ХАРП продемонструє надійну подшипниковую продукцію для ефективної і безвідмовної експлуатації сільгоспмашин.

На «AGROEXPO» відвідувачі зможуть ознайомитися з лінійкою маточинних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT, серією підшипників UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійкою корпусних вузлів на базі даних підшипників. Крім цього, на стенді ХАРП будуть представлені підшипники HARP AGRO з новими системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD, які додатково забезпечують захист в найскладніших умовах експлуатації.

Підшипники і вузли HARP AGRO зі збільшеним міжремонтним інтервалом орієнтовані як на сільгосптехніку вітчизняного, так і світового виробництва, і знаходять своє застосування в грунтообробної техніки, тракторах, прес-підбирачах, жатках, збиральних комбайнах та іншої техніки. Крім цього, підприємство виготовляє продукцію за кресленнями під замовлення. Тому як ХАРП володіє сучасним верстатний парк, а також до складу підприємства входить потужний в країні інженерним центр - Українське конструкторсько-технологічне бюро підшипникової промисловості (ТОВ «УКТБПП»). Це головна конструкторська організація в підшипникової індустрії України.

За 2018 рік ХАРП взяв участь в близько 30 спеціалізованих заходах: виставках, днях поля, промислових форумах, де серед активних відвідувачів стенду ХАРП були представники з Туреччини, які зацікавлені у співпраці з українським підприємством.

«Харківському підшипниковому заводу є, що запропонувати турецьким виробникам сільгосптехніки, дилерам і аграріям. ХАРП виробляє високоякісні підшипники, використання яких збільшує середній час безвідмовної роботи техніки. Тобто незалежно від дуже важких умов експлуатації сільгосптехніки підшипники стійкі до впливу пилу, бруду, води, абразивних частинок і механічного впливу. В умовах дуже жорсткої конкуренції на світовому ринку Харківський підшипниковий завод впевнено розширює свою присутність на міжнародній арені завдяки орієнтації на високу якість, кращі інженерні традиції та інновації», - підкреслив В. Бугров.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: