Субота, 05 січня 2019 11:27

ХАРП випустив 100 000-й підшипник CRU Duplex

У 2018 році Харківський підшипниковий завод (ХАРП) для ринку України випустив 100 000-й циліндричний підшипниковий вузол CRU Duplex.

За рахунок застосування CRU Duplex вдається підвищити експлуатаційну надійність буксових вузлів, знизити кількість отцепок через несправності роликових букс і, як наслідок, скоротити експлуатаційні витрати, витрати на техобслуговування і ремонт.

«CRU Duplex - це здвоєний циліндричний підшипниковий вузол, призначений для установки в букси вантажних вагонів з навантаженням від осі на рейки 23,5 т / с і пасажирських вагонів з навантаженням від осі на рейки 18 т / с. CRU Duplex був спроектований і оптимізований під посилені умови експлуатації на «просторі 1520» (включаючи низькотемпературну стійкість до -60 ° С). І головним результатом оптимізації конструкції і технологій є збільшення міжремонтного пробігу більш ніж в 2,5 рази (800 000 км / 8 років і більше) », - розповідає технічний директор Максим Красніков.

Як зазначив директор залізничного дивізіону Віктор Гуков, ХАРП продовжує зміцнювати співробітництво, як з вітчизняними, так і зі світовими компаніями. «Циліндричний підшипниковий вузол CRU Duplex входить в технічні вимоги до ходових частин вантажних вагонів закуповуються для потреб« Укрзалізниці ». Крім цього, наш партнер, світовий виробник труб і коліс для залізничного транспорту «Інтерпайп», випустив спільну колісну пару зі збільшеним міжремонтним пробігом до 800 000 км або до 8 років, в якій використані підшипники CRU Duplex», - додав він.

Харківський підшипниковий завод створив унікальний продукт, який необхідний для залізничної галузі та успішно реалізується на вітчизняному ринку, - підшипниковий вузол CRU Duplex увібрав в себе багаторічний досвід, а також інноваційні рішення і передові технології по термо- і механообработке сталей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: