П'ятниця, 14 грудня 2018 11:04

Tenneco придбала преміального розробника підвісок

Придбання високотехнологічної компанії Öhlins Racing A.B., що оцінюється майже в 160 млн доларів, забезпечить Tenneco додатковими можливостями розвитку напрямків довгострокових трендів в області інтелектуальних підвісок, безпілотного водіння і мобільності.

Компанія Tenneco Inc. (NYSE: TEN) оголосила про підписання фінальної угоди про придбання Öhlins Racing A.B. (Öhlins) - шведської високотехнологічної компанії, що спеціалізується на розробці преміальних систем підвіски і компонентів для автомобільної галузі і автоспорту.

За словами Брайана Кесселера, виконавчого співдиректора Tenneco, «двадцятирічне співробітництво між Tenneco і Öhlins дозволило створити інтелектуальні підвіски світового рівня і вивести на високотехнологічні ринки продукцію преміум-класу і власну технологію електронного клапана підвіски з безперервним керуванням (CES). Команда інженерів Öhlins допоможе нам не тільки прискорити розширення асортименту продукції для існуючих і майбутніх клієнтів, але і зміцнити позиції на зростаючому ринку мобільності. Я дуже радий, що Öhlins стане важливою ланкою нашої нової компанії, що спеціалізується на рішеннях для вторинного ринку автокомпонентів (Aftermarket) і для ходової частини (Ride Performance) ».

Новий актив компанії Tenneco дозволить прискорити розробку і виведення на ринок високотехнологічних компонентів інтелектуальних підвісок, призначених для автовиробників. Крім того, портфель продукції Tenneco для ринків мобільності поповниться преміум-продуктами Öhlins, призначеними як для поставки на конвеєр автовиробників, так і для незалежного ринку автокомпонентів, а також рішеннями для автоспорту.

Засновник компанії Кент Йолін залишиться міноритарієм Öhlins і партнером Tenneco і продовжить реалізацію своєї стратегічної і високотехнологічної концепції. «Я пишаюся командою Öhlins і всім, що було зроблено нами за 43 роки. Ми з радістю продовжимо займатися інноваційними технологіями і будемо рухатися вперед, спираючись на всю міць і ресурси Tenneco », - зазначив пан Йолін.

У першому кварталі 2019 року планується завершення угоди після її схвалення регуляторами і акціонерами і виконання інших формальних процедур. Загальна сума операції оцінюється майже в 160 млн доларів, які були заплановані в цільових фінансових показниках в квітні 2018 року в рамках оголошення про придбання Federal-Mogul.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: