Четвер, 29 листопада 2018 11:04

TRW представляє нові гальмівні колодки в чорному кольорі

Чорна забарвлення залишається фірмовим знаком гальмівних колодок TRW протягом багатьох років. Спеціальне покриття надає виробу унікальний зовнішній вигляд і, перш за все, забезпечує його ефективний захист від корозії.

Гальмівні колодки TRW включені в основний асортимент виробів і пропонуються в чорному кольорі.

Гальмівні колодки працюють в екстремальних умовах. Низькі температури, мокрі дороги і дорожня сіль - основні проблеми, особливо в зимові місяці. Оскільки гальма входять в число автомобільних компонентів, які відповідають за безпеку, всі деталі повинні мати хороший захист. Щоб гарантувати їх бездоганну роботу, а також ефективність і безшумність, кілька років тому інженери TRW розробили спеціальну чорну фарбу. Гальмівні колодки захищені гальмівними барабанами і супортами, однак термостійке покриття забезпечує додатковий захист від корозії. Ефективність такого захисту була недавно продемонстрована в ході випробувань в сольовому тумані відповідно до міжнародного стандарту ASTMB117. Навіть після 240 годин безперервного впливу сольового туману на гальмівні колодки, на них залишилися лише ледь помітні сліди корозії.

На додаток до спеціальному покриттю і привабливому дизайну, вироби TRW з якістю постачальника в серію відповідають найвищим вимогам екологічності. Гальмівні колодки TRW мають сертифікат відповідності стандарту ECE R90 і не містять хром IV, важкі метали і азбест. Широкий асортимент продукції під торговою маркою TRW для барабанних гальм охоплює 95 відсотків європейського парку автомобілів.

СТО можуть замовити гальмівні колодки окремо або з монтажним комплектом. В даний час існує більше 300 монтажних комплектів, які включають в себе докладну інструкцію, що дозволяє швидко і легко встановити гальмівні колодки з якістю постачальника в серію. На додаток до цього комплекти гальм TRW містять необхідні гальмівні циліндри і утримують штифти, а також поворотні і утримують пружини, які гарантують стабільне натяг протягом тривалого терміну. Вони запобігають шум і забезпечують плавне гальмування, а також рівномірний розподіл гальмівного зусилля. Пропонуючи готовий комплект обладнання, ZF Aftermarket гарантує максимальну функціональність.

Гальмівні колодки з чорної забарвленням придбали більш високу якість, але пропонуються на колишніх умовах. Вони легко впізнавані завдяки яскравій ярлику упаковки та можуть бути замовлені через оптових партнерів ZF Aftermarket.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: