Середа, 17 жовтня 2018 00:34

ЛКМЗ представив продукцію на виставці «Зброя та безпека»

На виставці «Зброя та безпека-2018» в Києві Лозівський ковальсько-механічний завод (ЛКМЗ) вперше презентував свої досягнення і технічні новинки.

На стенді підприємства представлені провідні мости, колісні і погоджують редуктори, зразки важелів підвіски для військових броньованих машин різних модифікацій, включаючи лінійні, командно-штабні, ремонтно-евакуаційні, медичні, бронеавтомобілі «Дозор», бронекорпусів для яких виробляє ЛКМЗ.

Як зазначив директор з розвитку виробництва спеціальної техніки Василь Черномаз: «Сьогодні в Україні немає аналогів продукції ЛКМЗ, підприємство є єдиним виробником корпусів для легкобронированной техніки. Завод пропонує надійні рішення для забезпечення потреб Збройних сил України».

Він також повідомив, що на ЛКМЗ організований замкнутий цикл виробництва від поставки металу, механічної обробки, штампування і гарту деталей, зварювання великогабаритних вузлів до остаточного складання з обов'язковими технологічними випробуваннями на спеціальному стендовій обладнанні готових виробів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: