Вівторок, 18 серпня 2020 19:52

Які комерційні автомобілі представили на виставці ComAutoTrans-2020 у Києві. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, список експонентів не надто довгий, втім сама виставка проходить вперше.

18 серпня в столичному МВЦ відкрилась виставка автотраспорту для бізнесу – ComAutoTrans 2020. Захід проводиться вперше. У порівнянні з традиційними автомобільними виставками, що проходили раніше в Україні, список учасників ComAutoTrans доволі скромний - IVECO, Renault, Ford, Opel, JAC. Втім, варто зважати на те, що свої корективи у виставкове життя країни внесла епідемія COVID-19.

Набільш цікавою новинкою виставки можна назвати нове покоління IVECO Daily, про яке журналісти SpecMachinery.com.ua писали детальніше. Якщо коротко, новинка вже доступна в Україні, вона виглядає сучасніше, витрачає менше пального у порівнянні з попередниками та залишила велику кількість варіантів виконання для будь-яких потреб бізнесу.

Компанія Opel, яка з новими силами знову виходить на український ринок, представила свою лінійку комерційних автомобілів, зокрема фургон Movano, компактну модель Combo, нове сімейство Vivaro та Zafira.

На стенді Renault, серед інших, був представлений автомобіль швидкої допомоги на базі Renault Master, про початок виробництва якого в Україні повідомлялося раніше. Новинка виробляється на базі версії L2H2 з турбодизельним двигуном та 6-ступінчастою механічною КПП. Також на стенді представлені автомобілі Dokker Van у виконанні рефрижератор та Trafic.

На стенді Ford та JAC були представлені автомобілі з актуального модельного ряду комерційних автомобілів в Україні.

Виставка триватиме до 20 серпня 2020 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: