Четвер, 13 лютого 2020 16:51

В Києві відбудеться наймасштабніша демонстрація важкої техніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в квітні 2020 р. під Києвом відбудеться унікальний захід – #HDTechnopolygon – одна з наймасштабніших в Україні виставок, присвячена демонстрації важкої техніки та обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це абсолютно нова подія на українському ринку. Основна «фішка» заходу – робочий демополігон, на якому кожен зможе побачити техніку в дії.

А загалом, основними складовими «HD ТЕХНОПОЛІГОНу 2020» є:

  • Демополігон. Майданчик для презентацій та демонстрації можливостей техніки з елементами шоу-програми, професійних змагань операторів техніки тощо.
  • Дігер-парк. Спеціально облаштований парк для демонстрації землерийної техніки у динаміці.
  • Тестова траса. Спеціально облаштована траса для проведення тест-драйвів колісної техніки під наглядом інструкторів.

Виставка «HD Технополігон 2020» є багатогалузевим виставковим проектом, і пропонує учасникам унікальні можливості для демонстрації й просування широкого кола фахівців за такими напрямками: будівельна техніка, комунальна техніка, логістична, а також комунальна техніка та запчастини і аксесуари до неї.

Відвідувачі також зможуть взяти участь в HD FURUM і отримати відповіді від професіоналів галузі на усі нагальні питання та сформувати власну думку про переваги представлених брендів.

Виставка відбудеться на 23–24 квітня 2020 року на території Експоцентру «КиївЕкспоПлаза» — найбільшому в Україні демонстраційному майданчику техніки площею понад 10 000 кв. м.

Подробиці на https://technopolygon.com/




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: