Четвер, 13 лютого 2020 12:28

Виручка Manitou за рік перевищила 2 млрд євро

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник підйомників Manitou повідомив про падіння продажів в 4 кварталі 2019 року, але зазначив, що в цілому за рік виручка зросла на 11%.

Продажі підйомників Manitou, а також запчастин та сервісного обслуговування за 2019 рік склали майже 2,1 млрд євро. Це на 11% вище, ніж роком раніше. Однак в останньому кварталі намітилася негативна тенденція і зниження попиту. Виходячи з цього, компанія прогнозує зниження реалізації в 2020 році на 10%.

«Група закінчила рік з виручкою, що вперше перевищила позначку в 2 млрд євро, зміцнивши свою глобальну присутність і частку на ринку. Однак ми відзначаємо, що в будівельному секторі оренда продовжує позитивно впливати на динаміку ринку, зберігаючи при цьому вичікувальну позицію щодо своїх інвестиційних рішень. Поступове уповільнення світової економіки в поєднанні з такими невизначеними факторами як наслідки Brexit і вибори в США, змушують нас очікувати зниження продажів приблизно на 10% в 2020 році в порівнянні з 2019 роком», - зазначив Мішель Дені (Michel Denis), президент і головний виконавчий директор Manitou.

Продажі підрозділу будівельного обладнання та підйомників зросли за підсумками минулого року на 13% і склали 1 456 млн євро. Реалізація компактного обладнання також виявилася вище показників 2018 року. Проте, в четвертому кварталі обидва підрозділи показали зниження на 8%, що призвело до коригування виробничої програми компанії.

А ось підрозділ Обслуговування та підтримки демонструє впевнене зростання продажів в 12% як за підсумками кварталу, так і за весь 2019 рік. Як зазначається, компанія сфокусувалася на операційній стороні своєї сервісної пропозиції, що дало свої результати.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: