П'ятниця, 07 лютого 2020 21:38

Запорізький муніципалітет планує купити шкількі автобуси за 1,8 млн за штуку

Комунальний заклад (КУ) "Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх установ" Запорізької облради оголосив тендер на закупівлю 30 шкільних автобусів на очікувану суму 53,04 млн грн.

Згідно з оголошенням в системі ProZorro 7 лютого, кінцевий термін подачі заявок - 8 марта 2020 року, аукціон намічений на 13 квітня. Термін поставки автобусів - до кінця поточного року.

У числі технічних вимог - автобус повинен бути новим, оснащений дизельним двигуном еконормам не нижче Євро-5, мати не менше 25 місць для сидіння, довговічність кузова - не менше 10 років. Вимоги до розмірів автобусів відсутні.

Оплата буде проводитися протягом 30 днів після поставки автобусів - передає БізнесЦензор.

Як повідомлялося, в кінці листопада 2019 року уряд схвалив напрямок 1,9 млрд грн на реалізацію комплексної державної програми поліпшення якості освіти в школах, в тому числі очікувалося придбання 430 нових автобусів для підвезення школярів у сільській місцевості.

В Україні автобуси в модифікації "шкільний" виробляють, зокрема, корпорації "Еталон" та "Богдан", Запорізький автозавод, "Черкаський автобус".Источник: https://biz.censor.net.ua/n3174497




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: