Субота, 15 лютого 2020 22:19

Volkswagen розсекретив зовнішність нового Caddy

Компанія Volkswagen опублікувала нові реалістичні дизайн-скетчі, що дають уявлення про комерційний автомобіль Caddy п'ятого покоління. Прем'єра машини відбудеться в лютому нинішнього року.

У Volkswagen зазначили, що новий Caddy вийде «абсолютно несхожим» на попередників. Судячи з зображень відмінними рисами моделі стануть нижня радіаторна решітка з візерунком у вигляді сот і горизонтальні світлодіодні денні ходові вогні, візуально об'єднані за допомогою декоративної лінії, пише Autonews.

Новий Volkswagen Caddy побудують на модульній платформі MQB, яка передбачає колісну базу різних розмірів. У лінійку модифікацій увійде пасажирська версія, а також довгобазовий розвізний фургон- передає specmachinery.com.ua.

За попередніми даними, в моторну гамму наступного Volkswagen Caddy увійдуть бензинові двигуни робочим об'ємом 1,0 і 1,5 л потужністю від 90 до 150 кінських сил. Дизельна лінійка буде представлена агрегатами, що розвивають 115 і 150 кінських сил. Не виключена поява «м'яких гібридів» — з стартер-генератором і 48-вольтовою бортовою мережею.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: