Четвер, 19 грудня 2019 12:20

Найбільшого дилера Case Constructiuon в Україні очолив новий директор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, провідний дилер техніки Case Constructiuon в Україні – Titan Machinery – отримав нову структуру і нового керівника.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, міжнародна компанія Titan Machinery Group завершила реорганізацію та створення Міжнародного підрозділу «Регіон Румунія & Україна».

До того ж з 1 грудня цього року Юрій Алаторцев покидає компанію після п’яти успішних років роботи на посаді генерального директора ТОВ «Тайтен Машинері Україна», а новим генеральним директором призначено Віталія Гузієватого.

Підпорядковуватися він буде безпосередньо Манфреду Спендіру, регіональному директору підрозділу «Румунія & Україна».

Як запевнили SpecMachinery.com.ua в прес-службі компанії, зміни в підпорядкуванні та в керівництві компанії – ні яким чином не позначяться на кінцевому споживачеві.

Нагадаємо, історія будівельного бренду Case CE в Україні достатньо довга, але тільки з появою нового дилера, Titan Machinery, для бренду Case CE в нашій країні відбувається нова хвиля розвитку. В тому числі – будуються нові сервісні центри Case Constructiuon, про що SpecMachinery.com.ua вже розповідав.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: