Середа, 20 листопада 2019 10:31

Daimler здаватиме вантажівки у динамічну оренду

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, світовий автогігант впроваджує новий вид оренди спочатку на північно-американському ринку.

Автоперевізникам, які працюють на Північно-Американському континенті, компанія Daimler Trucks North America починає надавати свої вантажівки на умовах так званої динамічної оренди. Або динамічного лізингу.

На відміну від звичайної оренди або лізингу, при динамічній оренді платежі компанії-постачальника техніки безпосередньо прив’язані до кілометрів, пройдених конкретними автомобілями. Отримавши за допомогою віддаленої телематичної системи дані по пробіг того чи іншого вантажівки у встановлений відрізок часу, лізингодавець виставляє перевізнику рахунок, в якому враховуються як базова ставка, так і кількість пройдених кілометрів.

Подібний підхід дозволяє перевізнику оптимізувати свої платежі. Першими автомобілями на північно-американському ринку, до постачань яких з першого кварталу 2020 року Daimler Trucks North America приступить на умовах динамічної оренди, стануть магістральні тягачі Freightliner Cascadia.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: