Понеділок, 21 жовтня 2019 16:08

Volvo відкриває новий напрямок бізнесу

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, окремим напрямком стане розробка автономних автомобілів.

Шведська Volvo Group оголосила про створення компанії Volvo Automotive Solutions, фінансові результати якої поки будуть входити в підрозділ вантажних автомобілів.

Автономні транспортні засоби, засновані на технологіях автопілота і віддаленого підключення, добре підходять для перевезення вантажів за заздалегідь визначеними маршрутами в повторюваних потоках, а також під час внутрішньотермінальних перевезень. У таких ситуаціях автономні машини можуть створювати цінність для власника, сприяючи підвищенню гнучкості, точності доставки і продуктивності.

Для прискорення розробки і комерційного впровадження транспортних засобів з автопілотом Volvo Group створює новий напрямок бізнесу – Volvo Automotive Solutions. Як відзначають в компанії, це дозволить задовольнити зростаючий попит і запропонувати клієнтам найкращі можливі рішення в таких сегментах, як видобуток корисних копалин, порти і транспортування між логістичними центрами.

Відзначимо, що компанія вже впровадила кілька пілотних рішень і, спільно з клієнтами, проводить випробування своїх інноваційних машин в реальних умовах. Так, електромобіль Vera з автономним управлінням став частиною комплексного рішення по транспортуванню товарів з логістичного центру в портовий термінал в Гетеборзі, Швеція. На норвезькому руднику Brønnøy Kalk автономні вантажівки Volvo FH використовуються в комерційних цілях для перевезення вапняку на п’ятикілометровому відрізку, а проект Electric Site дозволив на 40% знизити фінансові витрати і на 98% викиди вуглекислого газу при обробці матеріалів в кар’єрі.

Відлік діяльності Volvo Automotive Solutions почнеться з 1 січня 2020 року, а поки йде процес підбору керівника підрозділу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: