Середа, 25 вересня 2019 13:05

Scania інвестує в цифрову автоматизацію

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, корпоративний венчурний фонд Scania Growth Capital, оголосив про інвестиції в швидкозростаючого інтелектуального автоматизатора бізнес-процесів, компанію AKOA.

Інвестиції в AKOA, дозволять їй ще більше прискорити своє зростання на нових ринках і розвинути свої пропозиції, а Scania в свою чергу отримає доступ до новітніх розробок по автоматизації всіх бізнес процесів, які дозволять їй знизити витрати і підвищити продуктивність – передає SpecMachinery.com.ua.

На даний час, світовий перехід на «цифру» йде глобальними кроками, зростаюче число завдань і процесів перейшло від фізичних до цифрових. Тому сучасні організації стали залежні від систем і ПО для підтримки ведення бізнесу, що народжує потребу в продуктах для автоматизації та цифрових рішень.

Компанія AKOA, що означає «Інший вид автоматизації», фокусується на автоматизації бізнес-процесів за допомогою таких технологій, як автоматизація процесів автоматизації, віртуальні помічники, чат-боти і штучний інтелект. Використання цих технологій організаціями, дозволяють їм автоматизувати свої цифрові бізнес-процеси, не впливаючи на базові ІТ-середовища або кардинально перебудовуючи логіку процесів, що в подальшому прискорює всю діяльність компанії і розвиває бізнес.

«Ми традиційно були дуже зосереджені на автоматизації та оптимізації наших виробничих процесів в Scania. В даний час ми також піднімаємо автоматизацію і цифровізацію на наступний рівень для інших функцій, таких як фінанси, бухгалтерський облік і управління персоналом. Завдяки Scania Growth Capital у нас є можливість підключитися до ранніх розробок та інновацій, актуальних для галузі, перебуваючи за межами нашого основного бізнесу», - говорить Анн-Марі Олен, директор з фінансових процесів та інновацій Scania і майбутній член ради директорів AKOA.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: