Понеділок, 02 вересня 2019 14:33

Новий міністр інфраструктури розповів про плани

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, віце-прем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров офіційно представив працівникам Апарату Міністерства інфраструктури та керівникам державних підприємств  та установ нового міністра інфраструктури – Владислава Криклія. 

Михайло Федоров відзначив, що концепція «Держава у смартфоні»  є пріоритетом Уряду і Міністерство інфраструктури має стати одним з головних у реалізації цього проекту. Віце-прем’єр-міністр - Міністр цифрової трансформації окреслив інші завдання, визначені Урядом, та подякував Володимиру Омеляну, який впродовж 4 років очолював Міністерство.

«Я щиро прошу всіх стати надійними і професійними помічниками для Владислава Криклія. Ми передали наші напрацювання у Transition book. Я вірю, що Міністр інфраструктури хоче і зможе  продовжити реформи у сфері інфраструктури. Він має повну підтримку всіх гілок влади», - підсумував  Володимир Омелян. 

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив про продовження реформ у сфері інфраструктури.

«Я вдячний, що  закладено підґрунтя для багатьох вірних рішень у сфери інфраструктури, які дозволять швидше рухатись. Окремо хочу подякувати за Transition book.  Дуже важливо, щоб процес реформування був постійним. Реформи не можуть зупинятись. Це тривалий процес. Ми маємо працювати щоденно, щогодинно для того, щоб отримати результат. Інфраструктура – це серце економіки. Я дякую, що це серце билось в унісон з бізнесом, з очікуваннями громадськості. Так буде і надалі. Ми працюватимемо як єдина команда» – розказав Владислав Криклій.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: