Четвер, 04 липня 2019 11:46

Світовий гігант із виробництва дизелів займеться водневими рішеннями

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Cummins зовсім скоро стане власником Hydrogenics Corporation.

Cummins оголосила про свою згоду придбати Hydrogenics Corporation, розробника і виробника модулів водневих паливних елементів і устаткування для виробництва водню. В рамках угоди дочірня компанія Hydrogen Company, що повністю належить L'Air Liquide, S.A. і найбільшому акціонерові Hydrogenics, збереже право власності на компанію.

Голова і головний виконавчий директор Cummins Том Лінбаргер назвав Hydrogenics «одним з провідних світових постачальників паливних елементів і устаткування для виробництва водню», і сказав, що Cummins з нетерпінням очікує офіційного закриття угоди, після чого «ми поділимося більш детальною інформацією щодо придбання та нашої стратегії».

«Потрібно бачення і інноваційний дух, щоб використовувати технології нового покоління і створювати умови для їх росту», – сказав президент і виконавчий директор Hydrogenics Деріл Вілсон. «Hydrogenics працює протягом 24 років, щоб стати світовим лідером в області паливних елементів і водневих рішень в енергетиці. Для нас велика честь приєднатися до компанії Cummins в процесі перетворень наступного покоління рішень в області чистої енергії».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: