Середа, 03 липня 2019 10:48

КрАЗ назвав лідерів продажів автодорожної техніки в Україні

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, українське автопідприємство, не дивлячись на декларування владою підтримки вітчизняних виробників, замикає першу десятку.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» показало статистику продажів автодорожної та комунальної техніки в Україні. За даними виробника, за перші п’ять місяців поточного року лідером продажів із показником 18,49% ринку стала компанія MAN. Компанію в першій трійці їй склали DAF та Mercedes-Benz із показниками 13,34% та 11,59% відповідно.

На четвертій позиції розташувався білоруський МАЗ із часткою 8,10%. Замикає першу п’ятірку марка Scania з показником 7,41%. Volvo, Renault та Iveco, що йдуть далі, мають майже рівні частки – 4,52%, 4,35% та 4,13% відповідно. Компанія Ford, що розташувалась на дев’ятій позиції показала результат у 3,71%.

Власне КрАЗ розташувався лише на десятій позиції. Український виробник зайняв 3,54% ринку, не дивлячись на декларування владою підтримки вітчизняних виробників. Причиною такого результату, за словами виробника, є те, що більшість заяв залишаються без конкретного втілення, а тендери прописують під конкретних виробників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: