Понеділок, 01 липня 2019 18:11

Європейський та американський автогіганти готують дизель нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, американська компанія Navistar в рамках проекту інвестує 125 млн доларів у виробництво в штаті Алабама.

В рамках плану зі створення в майбутньому потужного дизельного двигуна нового покоління, розробленого спільно з європейським партнером Traton, Navistar оголосив про інвестиції в 125 мільйонів доларів в розширення свого заводу з виробництва двигунів в Хантсвіллі (штат Алабама, США).

Зараз Navistar виготовляє на заводі дизельні двигуни міжнародного бренду і планує ще інвестувати у виробництво протягом наступних трьох років.

Основним двигуном, що наразі виготовляється на заводі Navistar в Хантсвіллі, є International A26. Це 12,4-літровий двигун встановлюється на магістральні тягачі класу 8, такі як International LT Series та RH Series, а також на професійних вантажівках, таких як International HV Серія і серія HX. Варто зазначити, що за основу двигуна International A26 був узятий двигун D26 від вантажівки MAN, який належить Traton (раніше Volkswagen Truck & Bus AG). Нагадаємо, що Traton – це дочірня компанія Volkswagen Group, яка виробляє комерційні автомобілі під брендами MAN, Scania та Volkswagen.

Згідно з місцевими новинним повідомленнями, на розширеному виробництві в Хантсвілл так само буде запущена лінія збірки коробок передач.

Ще в 2017 році Navistar і VW оголосили, що обидві компанії будуть співпрацювати в створенні повністю інтегрованої дизельної трансмісії нового покоління, призначеної для ринку Північної Америки, яка буде запущена у виробництво в 2021 році. У той же час компанії заявили, що планують випустити свій перший електромобіль середньої вантажопідйомності для ринків США і Канади в кінці 2019 або початку 2020 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: