П'ятниця, 22 березня 2019 14:10

Ринок сміттєвозів в Україні чекають зміни

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2019 року на ринок сміттєвозів України (а також іншої спецтехніки) вийшов новий турецький бренд, здатний змінити розстановку сил.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, турецькі бренди спец- і комунальної техніки вже відомі в нашій країні. Багато з них розглядають Україну як перспективний ринок, проте далеко не всі в змозі втримати позиції. Вихід на вітчизняний ринок техніки Rafco - одного з провідних турецьких брендів - здатний серйозно потіснити наявних гравців.

Rafco відомий далеко за межами Туреччини. А з весни 2019 року з'явився його офіційний ексклюзивний представник і в нашій країні.

У модельній лінійці виробника різні сміттєвози, цементовози, автоцистерни для води і ПММ, автобетонозмішувачі, вакуумні підмітально-прибиральні машини - передає SpecMachinery.com.ua.

Зокрема, модельний ряд сміттєвозів Rafco представлений бункерами для збору відходів обсягом від 4 до 30 кубометрів, обсяг ліфтера (задньої частини) становить 1-5 кубометрів. У сміттєвозах РАФКО реалізовано два варіанти ступеня ущільнення відходів в бункері за допомогою пресуючої плити - 4:1 (для моделей з об'ємом бункера 4-12 куб.м) і 6:1 (основний модельний ряд сміттєвозів з об'ємом бункера від 9 куб.м і вище).

Завод-виробник акцентує увагу на тому, що на сміттєвози Rafco ціна не буде високою, так як при конструюванні бункерів спеціально відмовилися від електроніки, яка здорожує собівартість спецтехніки, а також ускладнює її обслуговування і збільшує терміни ремонту в разі поломки.

«Сміттєвози РАФКО - це доступна за ціною і надійна комунальна техніка, що працює без простоїв» - кажуть в компанії.

В Україні Rafco з 2019 р. представляє Завод спецтехніки «Техкомплект», що дає додаткові переваги: ​​завод спеціалізується на виробництві спецтехніки, і маючи багатий досвід, додавання в лінійку нового бренду серйозно розширює можливості вітчизняного споживача. Завод забезпечить установку навісного обладнання на будь-які сумісні вантажні шасі всіх провідних світових брендів. І установка ця буде проводитися в Україні - на власному ліцензованому виробництві.

«Для вивезення сміття потрібна надійна, витривала, компактна і недорога комунальна спецтехніка. Тому у спецтехніки Rafco в Україні велике, а головне, чисте і не засмічене відходами, майбутнє» – відзначили в компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: