Субота, 16 березня 2019 11:06

Яку автотехніку закуповують українські ГЗК

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «АрселорМіттал» продовжує інвестувати в автотехніку. У планах 2019 року - покупка техніки на 182 млн.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в прес-службі компанії, в цьому році парк автотехніки для гірського виробництва в «АрселорМіттал Кривий Ріг» поповнять ще п'ять 130-тонних автосамоскидів «БелАЗ», а також бортовий автомобіль Volkswagen Crafter вантажопідйомністю 1 303 кг. Крім того, будуть придбані два нових бульдозера - колісний і гусеничний.

Також в планах на 2019 рік - придбання паливозаправника, бортового автомобіля з маніпулятором, напівпричепа-ваговоза і сідельного тягача, двох самоскидів вантажопідйомністю 20 тонн для перевезення великогабаритних вантажів, а також пожежної машини.

Відзначимо, на підприємстві з цього тижня вже вийшов на лінію новий вахтовий автомобіль КрАЗ-63221. Всього в гірському департаменті використовується для цих цілей 5 подібних машин, а весь автопарк вахтовок налічує 26 одиниць.

Для доставки персонала в віддалені цехи на підприємстві також використовують 22 пасажирських автобуса. У минулому році «АрселорМіттал Кривий Ріг» придбав пасажирський автобус МАЗ-107485, а в цьому році планується закупівля ще одного такого автобуса.

Крім того, для своєчасного забезпечення гірників якісною питною водою «АрселорМіттал Кривий Ріг» купив нову автоцистерну (виготовлену одеським Everlast). Цистерна виготовлена ​​з харчової нержавіючої сталі і повністю відповідає санітарним нормам. Є індикатор наповнення. Додаткова теплоізоляція дозволить уникнути замерзання води навіть в умовах сильних морозів в зимовий період.

Всього ж на закупівлю нової автотехніки для гірського і металургійного виробництва в 2019 році підприємство виділяє 182,6 млн грн. (в 2018-му на ці цілі було витрачено близько 125 млн грн.).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: