П'ятниця, 01 березня 2019 16:14

Husqvarna купує ще один підрозділ Atlas Copco

Представники відділення будівельної техніки компанії Husqvarna (входить в Husqvarna Group), розповіли про успішну покупку частини бізнесу шведського виробника промислового устаткування Atlas Copco.

Одним з головних стратегічних векторів для розвитку компанії Husqvarna в 2018 році сталв напрям будівельної техніки Husqvarna Construction Products. В рамках стратегії щодо посилення позицій на ринку будівельного обладнання холдинг придбав у Atlas Copco підрозділи «Устаткування для ущільнення грунту» і «Обладнання для роботи з бетоном».

На сьогоднішній день всі замовлення техніки для бетонування і ущільнення грунту, що належали раніше Atlas Copco, відбуваються через Husqvarna. Пропозиції, які поповнили асортимент Husqvarna, включають в себе віброрейки для бетону, трамбувальні віброплити та двовальцові катки. Поява в каталозі продукції компанії подібного обладнання стало продовженням стратегії з розширення присутності Husqvarna Construction Products на ринку бетонування, збільшення своєї частки і посилення позицій компанії в будівельному сегменті.

«Одним із стратегічних напрямків зростання нашої компанії є розвиток суміжних секторів бізнесу," - прокоментували представники Husqvarna. - "Придбання частини компанії Atlas Copco є яскравим і успішним прикладом, який доводить правильність обраної стратегії Husqvarna Construction Products. Після цього злиття, за допомогою нашого обладнання стало можливим виконувати весь цикл робіт з бетоном: від ущільнення грунту до створення дзеркальних поверхонь».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: