Вівторок, 19 лютого 2019 15:17

Держпрограма здешевлення техніки допомогла українському машинобудуванню

Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета не відкриття виставки «Агровесна-2019» в Києві.

У минулому році українські аграрії, враховуючи всі напрямки державної підтримки по техніці, отримали понад мільярд гривень компенсації. Крім того, що сільгоспвиробники застосовували сучасну аграрну техніку і новітні технології на виробництві, це стимулювало розвиток українського машинобудування - розповів Віктор Шеремета.

«У 2018 році ми отримали рекордні врожаї, зокрема, понад 70 млн тонн зерна, крім того, Україна є світовим лідером з експорту зернових. З радістю зазначу, що державна допомога, зокрема, здешевлення придбання сільгосптехніки та обладнання, допомогла утримати планку і підготувати аграріїв до нових викликів. У цьому році Уряд зберіг основні напрямки фінансової підтримки, тому закликаю виробників купувати все необхідне до нового сезону і отримувати компенсацію від держави», - зазначив Віктор Шеремета.

Він додав, що на сьогодні Уряд розглядає питання державної підтримки виробників сільськогосподарської техніки, щоб додатково стимулювати українське машинобудування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: