Четвер, 29 листопада 2018 11:15

Світовий виробник будтехніки відзначив українського дилера

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в ході 9-ї щорічної дилерської конференції виробника спецтехніки Shantui - особливо були відзначені заслуги дилера з України.

Так, офіційний дилер китайської корпорації в Україні - компанія «Альфатех» була відзначена призом Strategic Products Promotion Prize - передає SpecMachinery.com.ua.

Нагадаємо, за результатами 2010 року Shantui Construction Machinery Co., Ltd. офіційно став найбільшим виробником бульдозерів в світі. Всього ж в лінійці виробника - екскаватори, навантажувачі, дорожня техніка та ін. та ін. Продукція компанії продається в більш ніж 150 країнах.

Відзначимо, в цьому році Китай серйозно потіснив світовий ринок будівельної техніки. Зокрема, за даними китайської Асоціації будівельної техніки, з січня по жовтень 2018 року на світовому ринку спецтехніки було продано 171 516 екскаваторів китайського виробництва, що більше на 52,5% аналогічного періоду 2017 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, український дилер Shantui, компанія «Альфатех» не обмежується продукцією концерну. У лінійці також продукція Hyundai, Retech, Bobcat, Tatra і навіть цілий список сільгосптехніки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: