П'ятниця, 09 листопада 2018 17:07

В Україні відкрито перший сервісний центр Case CE

Як ми вже розповідали, після декількох невдалих спроб, будівельна техніка Case Construction повернулася в Україну. І тепер, схоже, - надовго.

Нагадаємо, з 2018 року за презентацію техніки Case CE в Україні взявся новий дилер - Titan Machinery, добре відомий в нашій країні з постачання та обслуговування сільгосптехніки. І першим кроком компанії була презентація будівельної техніки Case на виставці Агро-2018. Тепер же настав час для наступного кроку - і вчора відбулося відкриття великого сервісного центру у Львові.

Про важливість події для ринку України, а також обох компаній-учасниць говорить той факт, що захід відвідали (і активно в ньому брали участь) віце-президент Case CE в регіоні EMEA Хосе Квадрадо, віце-президент Titan Machinery в Європі Крістіан Міттердорфер, директор Titan Machinery Україна Юрій Алаторцев, а також безліч гостей з Європи і Америки.

Над виходом техніки Case на ринок України обидві компанії працювали вже два роки.

Як розповів Хосе Квадрадо, філософія Case CE грунтується на трьох китах - продукції, сервісі і партнерській мережі дилерів. Партнер повинен розділяти цінності і місію компанії, і саме такого партнера вони знайшли в особі Titan Machinery Україна.

Площа сервісного центру складає близько 800 кв.м, а його можливості дозволяють обслуговувати всю лінійку техніки Case Construction. Серед оснащення - і револьверна установка для ремонту двигуна і КПП, і преси, і безліч іншого спеціалізованого обладнання.

При цьому у Львові відкрився перший, але далеко не останній центр Case Construction в Україні. Вже дуже скоро будуть відкриті нові центри в Одесі, Дніпрі. В цілому ж, центри будуть відкриватися в багатьох областях України.

В планах компанії - в 2019 році реалізувати не менше 50 одиниць будівельної техніки Case.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: