Вівторок, 16 жовтня 2018 13:34

На «Богдані» почнуть збирати спецтехніку

Йдеться про налагодження виробництва будівельної техніки, спеціальної техніки для пожежних, аграріїв і т.д.

Корпорація «Богдан» стала виробничим партнером ТОВ «Спецтехноекспо», яке є хабом по реалізації проектів по виготовленню спецтехніки.

Як говориться в повідомленні прес-служби корпорації, зі свого боку «Богдан» надасть свій інтелектуальний потенціал і технологічні можливості для реалізації спільних проектів. До них також приєднаються інші підприємства машинобудівної галузі.

В даний час «Спецтехноекспо» реалізує проект з виробництва пожежної автодрабини. Його виробничі партнери - два потужних автоскладального підприємства - Автоскладальний завод №2 ПАТ «Автомобільна Компанія« Богдан Моторс »та ТОВ ПК Пожмашина. Це пов'язано з високим попитом на пожежну спецтехніку в нашій країні, більшість якої не оновлювалася десятиліттями. До проекту також приєднався «Київський республіканський автоцентр», потужна інтелектуальна експертиза і багаторічний досвід якого дозволили впровадити технологічні інновації для швидкого і якісного виробництва спецтехніки за світовими стандартами.

За повідомленням прес-служби, об'єднання виробничих і інтелектуальних можливостей дозволить оперативно і в повному обсязі задовольняти потреби в спецтехніки з боку споживачів в державному і приватному секторах.

Слідом за першим досвідом спільного виробництва пожежної техніки - розвиватимуть і інші напрямки. У планах - вихід на закордонні ринки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: