Середа, 25 листопада 2020 16:26

В Україні з'явились великі автобуси МАЗ 3-го покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автобуси третього покоління МАЗ 303, що відносяться до пасажирської техніки великого класу і призначені для перевезення пасажирів по місту, вже з'явились і в Україні.

Нагадаємо, міський автобус третього покоління МАЗ 303 екологічного класу Євро-6 був вперше представлений у вересні 2019 року. Машина має повністю нову конструкціяю каркаса з корозійно-стійкої сталі, панелі бортів із пластику або алюмінію, пластиковий дах.

303-й – створений як базова модель для цілого сімейства пасажирської автотехніки третього покоління, яка буде мати різні виконання, в тому числі і по довжині - від 9 до 18,5 метрів - передає SpecMachinery.com.ua.

Третє покоління автобусів МАЗ, оснащених інноваційними агрегатами і електронними системами, відрізняється поліпшеною ергономікою салону, яка дозволяє збільшити кількість пасажирів. Загальна пасажиромісткість - 95-110 чоловік, кількість місць для сидінь - 26.

В Україні вже сертифікована модель довжиною 12,42 м, місткістю до 105 пасажирів, з них 26 - на сидіннях.

Доречі, саме на базі 303-го МАЗ виготовив і свій перший електричний автобус, про що ми вже розповідали в нашому матеріалі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: