Неділя, 22 листопада 2020 14:00

Volvo готує новий варіант зарядки електробусів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нове рішення засноване на новітніх технологіях компанії Schunk.

На онлайн заході в Гетеборзі компанія Volvo Buses продемонструвала низку різних рішень для високоефективної зарядки електричних автобусів, в тому числі представивши нове рішення «panto up». Захід є частиною проекту ЄС ASSURED, метою якого є заохочення електрифікації транспортних засобів, що використовуються в міському русі, за рахунок взаємодії між різними виробниками транспортних засобів та зарядних пристроїв.

Поряд з існуючими сучасними ефективними зарядними рішеннями OppCharge (зарядка через похилий пантограф зарядної станції на автобусних зупинках або депо) і Combo2/CCS (зарядка через кабель), восени 2021 року Volvo Buses запустить ще одну альтернативу зарядки через даховий підйомний пантограф «panto up» для поповнення електрикою на автобусних зупинках або станціях.

Рішення Volvo Buses «panto up» засноване на новітніх технологіях компанії Schunk і має такі переваги, як компактна установка і невелика додаткова бортова вага. «Panto up» буде доступний в Європі в якості альтернативи для електробусів Volvo 7900 Electric і Volvo 7900 Electric зі зчленованою рамою з осені 2021 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: