Понеділок, 25 травня 2020 12:38

ZF представила новий електричний привід

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка буде використовуватися на автобусах.

Концерн ZF оголосив про майбутній запуск в серійне виробництво системи центрального електроприводу CeTrax для міських автобусів. Система CeTrax, як повідомляє прес-служба німецького концерну, буде використовуватися на електробусах Solaris Urbino 15 LE.

Електропривід CeTrax вперше був представлений в 2017 році; розроблявся він спеціально для міських автобусів. Система сконструйована за принципом Plug-and-drive (у вільному перекладі - «підключив і поїхав») і може встановлюватися на машини з традиційним типом приводу без необхідності істотної зміни їх конструкції. Крім того, CeTrax підходить для переобладнання вже випущених звичайних дизельних автобусів.

Привід CeTrax може «живитися» від акумуляторних батарей, контактної мережі, а також паливних осередків. Випускатися система CeTrax буде на підприємстві ZF в німецькому Фрідріхсхафені; старт виробництва намічений на третій квартал нинішнього року.

Крім компанії Solaris, новий електропривід ZF використовуватимуть і інші виробники автобусів. Зокрема, на застосування системи CeTrax розрахований новий електробус МАЗ.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: