Четвер, 07 травня 2020 13:52

Автобуси та тролейбуси «Богдан» обладнають системами очищення та знезараження

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, комплексні системи отримають всі нові одиниці техніки.

«Богдан» офіційно подав заявку для отримання патенту на встановлення системи очищення та знезараження як повітря, так і поверхонь в салоні пасажирського транспортного засобу, аналогам якої в Україні ще немає, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника. Такі комплексні системи будуть встановлюватися в усіх автобусах і тролейбусах, які надалі виготовлятимуться в цехах луцького «Богдан Моторс». Встановлення такої системи надає можливість очистити та знезаразити повітря і поверхні в салоні автобусів і тролейбусів «Богдан» від будь-яких шкідливих частинок, мікроорганізмів і вірусів. Для обробки на кінцевих точках маршруту будуть встановлені бактерицидні безозонові кварцові лампи, а протягом всієї мандрівки в салоні з пасажирами працюватиме бактерицидний рециркулятор повітря.

Переваги бактерицидних безозових ламп: вони вбивають віруси, в тому числі грипу, бактерії, мікроби, цвіль, грибки, дріжджі, спори та інші інфекційні мікроорганізми.

Бактерицидний рециркулятор, який встановлюватиметься в транспорті «Богдан», це рециркулятор, призначений для знезараження повітря і поверхонь в приміщенні УФ-променями. Він застосовується для знищення мікроорганізмів та вірусів на поверхні предметів і в повітряному просторі у присутності пасажирів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: