П'ятниця, 24 січня 2020 10:27

Daimler отримав рекордне замовлення на електричні шкільні автобуси

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові скулбаси стануть першим кроком в реалізації планів штату Вірджинія по заміні 1050 шкільних автобусів з дизельних на електричні.

Thomas Built Buses, північноамериканська дочірня компанія Daimler Trucks, поставить в штат Вірджинія (США) 50 повністю електричних шкільних автобусів Saf-T-Liner C2 Jouley.

Це замовлення стало першим кроком штату Вірджинія, який планує замінити 1050 шкільних автобусів з дизельних на електричні. В результаті цієї операції американська «дочка» Daimler Trucks отримала найбільше в США замовлення на електричні шкільні автобуси.

Скулбас Jouley Saf-T-Liner C2, який є електричної версією культового чорно-жовтого шкільного автобуса Thomas Built, використовує електричні батареї Proterra із загальною потужністю 220 кВт-год і діапазоном до 215 км.

Наразі Thomas Built Buses є єдиним виробником шкільних автобусів, що пропонує швидку зарядку постійного струму в якості стандартного обладнання. Шкільний електробус Jouley може заряджатися повністю протягом близько трьох годин за допомогою додаткової системи швидкої зарядки DC Proterra 60 кВт і при правильному оснащенні може подавати електроенергію назад в електромережу, використовуючи технологію V2G.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: