П'ятниця, 25 жовтня 2019 14:13

Китайці презентували в Європі люксовий автобус та електробус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на виставці Busworld-2019 компанія Yutong презентувала дві новинки.

Китайський виробник автобусів Yutong на міжнародній виставці Busworld Europe 2019, що проходила в Брюсселі, представив дві нові моделі – міжміський автобус Yutong T13 та низькопідлоговий електробус U12.

Люксовий Т13 має габаритну довжину 13 175 мм та укомплектований 59 комфортабельними кріслами і системою клімат-контролю з роздільним налаштуванням температури для кабіни водія і основного салону. Машина оснащена турбодизельним двигуном потужністю 330 к.с. та адаптивним круїз-контролем ACC.

Електробус U12 довжиною 11 970 мм оснащений батареями ємністю 422 кВт/год. Салон розрахований на 94 пасажира. Модель виконана в строгому стилі, в темних тонах, що надає їй, на думку розробників, більше елегантності. Особливу увагу приділено активній безпеці – тут варто відзначити електронну систему BusEYE Pro driving assistant system.

Відзначимо, що компанія Yutong завоювала 3 нагороди в рамках конкурсу Busworld Awards. Описані вище новинки, міжміський Т13 і міський U12, перемогли в номінації «Найкращий дизайн», а електричний міжміський автобус Yutong ICe12 – в номінації «Екологія».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: