Неділя, 03 листопада 2019 13:08

Hyundai створила гоночний мікроавтобус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, під капотом у швидкісного фургона рощтаг=шований 402-сильний дизельний двигун.

Компанія Hyundai вирішила побудувати швидкісний фургон для участі в гоночних змаганнях. Фахівці з підрозділу Hyundai Australia представили 8-місний мікроавтобус iMax N Drift Bus, який взяв участь в гонці World Time Attack Challenge.

Для збільшення продуктивності фургон оснастили 3.5-літровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, який заміняє стандартний 2,5-літровий дизель. Він видає 402 л. с. та 555 Нм крутного моменту. Потужність подається через 8-ступінчасту автоматичну коробку передач на задні колеса, є «кутовий диференціал», електронне управління амортизацією підвіски, 19-дюймові легкосплавні диски, липка гума і подвійна вихлопна система.

Інтер’єр включає в себе спортивні сидіння спереду, рульове колесо серії N і відповідні задні сидіння зі шкіри та замші. У фургона є об’ємний вантажний відсік місткістю 842 літри, куди відмінно поміщаються колеса. У Hyundai також говорять, що iMax N Drift Bus має ідеальний розподіл ваги 50:50, але за умови, що всі вісім місць зайняті.

Звичайно ж, iMax N Drift Bus ніколи не піде у виробництво, але в змаганнях World Time Attack Challenge в Сіднейському парку автоспорту все ж взяв участь.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: