Вівторок, 15 жовтня 2019 17:04

IVECO поставить рекордну кількість автобусів на біогазі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, IVECO BUS отримав рекордне замовлення на поставку 409 автобусів Urbanway Natural Power (NP) на природному газі.

Автобуси долучаться до мережі громадського транспорту Парижу, яка охоплює як внутрішні, так і зовнішні передмістя, і являють собою ще один крок для розвитку міської «бездизельної» транспортної мережі – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

IVECO BUS буде поставляти автомобілі, що працюють на біогазі, в період з 2020 по 2021 рік. Міські маршрути мають дальність до 400 кілометрів, і тому автобуси IVECO Urbanway NP ідеально підходять для потреб мережі громадського транспорту в районі Великого Парижа.

Працюючий на біометані, отриманому з перероблених органічних відходів, Urbanway NP забезпечують значні екологічні переваги, зниження рівня шуму та поліпшення якості повітря. Викиди дрібних частинок зменшені майже до нуля, а викиди NOx зменшені на третину. Двигун Urbanway на природному газі знижує рівень шуму на 50%, покращуючи умови пересування для водіїв, пасажирів і жителів міста.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: