П'ятниця, 27 вересня 2019 20:21

Світовий лідер із виробництва електричних автобусів оновить флагманську модель

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка матиме новий тепловий насос, що зможе працювати як на обігрів, так і на охолодження салону.

BYD Europe (Build Your Dreams) і Alexander Dennis Limited (ADL) оголосили, що їх флагманський електричний низькопідлоговий автобус BYD ADL Enviro200EV буде модернізовано шляхом зміни габаритів і компонування салону. Також планується встановити нову систему обігріву електробусів.

Зараз бренд BYD є світовим лідером у виробництві акумуляторів і електричних автобусів, а ADL є дочірнім підприємством NFI Group Inc. (NFI), провідного незалежного світового виробника автобусів. З моменту заснування в 2015 році, партнерство BYD ADL дозволило зайняти перші позиції на ринку електричних автобусів в Великобританії.

Використовуючи досвід ADL в дизайні автобусів для оптимізації компонування транспортних засобів і максимізації використання корисного простору, компанії оновлять габаритну довжину свого одноповерхового міського електробуса BYD ADL Enviro200EV. Замість попередньої версії довжиною 10,9 метрів з’явиться модель завдовжки 10,8 м, а 12-метрову модель замінити нова машина довжиною 11,6 м, яка до того ж отримає плюс 2 місця.

В автобусах буде використовуватися нова повністю електрична високоефективна система опалення від ADL розроблена для електричних автобусів. Розроблений для ефективної роботи при низьких температурах навколишнього середовища, тепловий насос також може використовуватися в зворотному напрямку для охолодження автомобіля в спекотну погоду. До того ж, висока ефективність системи економить енергію акумуляторів, забезпечуючи додатковий робочий діапазон ходу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: