П'ятниця, 21 червня 2019 17:17

Китайський BYD зайняв 20% європейського ринку електробусів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, китайці продали в Європі більше 700 електричних моделей автобусів.

На Всесвітньому саміті громадського транспорту UITP, який проходив у Стокгольмі минулого тижня, компанія BYD продемонструвала нову версію електробуса eBus.

Відвідувачам саміту був представлений повністю електричний 12-метровий низькопідлоговий міський автобус BYD eBus з абсолютно новим алюмінієвим корпусом. Нова конструкція кузова забезпечує меншу вагу в порівнянні зі своїм 12-метровим попередником, але при цьому забезпечує більшу міцність і поліпшені характеристики герметизації і стійкості до корозії.

Варто відзначити, що 12-метровий електробус BYD eBus місткістю 80 пасажирів, є найбільш популярною моделлю доступною в дво- та тридверному виконанні. BYD eBus збираються на виробничому підприємстві Komarom в Угорщині і на сучасному заводі компанії у Бове (Франція), де з конвеєра сходить уся лінійка автобусів eBus довжиною від 8,7 до 18 метрів.

У травні 2019 року BYD відсвяткував відвантаження 50-тисячного продукту eBus, знову ж таки, його 12-метрової моделі. На даний момент кількість замовлених і поставлених в Європу eBus налічує 700 одиниць. Це говорить про те, що BYD має більше 20% частки європейського ринку електричних автобусів. Про успіхи в Європі також свідчать останні європейські поставки eBus, серед яких такі країни як Іспанія (48 шт. 12-метрові автобуси), Португалія (8 шт. 12 метрові), Італія (8,7-метрові 16 од), Швеція (18 метровий зчленовані електробуси 20 шт.), Великобританія (37 двоповерхових BYD ADL Enviro400EV).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: