Вівторок, 11 червня 2019 14:04

В Україні може з’явиться об’єднання для підтримки електротранспорта

Про це SpecMachinery.com.ua розповіли в корпорації «Богдан».

Як йдеться в повідомленні, корпорація «Богдан» має намір створити об’єднання на підтримку виробництва електротранспорту в Україні головним завданням якого буде захист інтересів виробників екологічного транспорту в країні. Автовиробник прийняв рішення залучити широкі кола громадських та політичних діячів для просування та лобіювання своїх інтересів – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

За словами генерального директора ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» Віталія Старосуда, в Україні складається незрозуміла ситуація коли на законодавчому рівні преференції отримують імпортери, а не внутрішні виробники які залучають інвестиції, створюють робочі місця, виплачують заробітну платню, сплачують податки.

«Ми маємо згуртувати коло патріотичних фахівців які розуміють, що економіка країни буде розвиватися тільки тоді, коли працюватиме промисловість в середині держави і створюватиметься валовий внутрішній продукт, а не коли Україна перетвориться на величезний базар «купив-перепродав», - зазначив він, додавши, що завтра може настати день, коли у вас не буде грошей щоб купити будь-що, оскільки ви втратили роботу і не отримуєте зарплату».

«Наша компанія бачить перспективи саме у виробництві електричного транспорту не лише для країн ЄС, а й для українського ринку. Для нашої країни питання екологічності транспорту дійсно важливе»,- додав він.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: