Понеділок, 10 червня 2019 15:29

«Богдан» достроково поставив шкільні автобуси на Житомирщину

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, згідно контракту з Житомирською ОДА автобуси мали поставити до 30 листопада 2019 року.

Управління освіти і науки Житомирської ОДА достроково отримало 20 шкільних автобусів, згідно контракту з ТОВ «Бас Мотор», що входить до складу корпорації «Богдан». Відповідно до умов угоди автобуси для школярів мали відвантажити до 30 листопада, але на підприємстві змогли поставити автотехніку вже у червні.

20 автобусів, згідно укладеній сторонами додатковій угоді, обійшлись замовнику у суму 38,61 млн грн, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі корпорації «Богдан». Усього початкові умови контракту, укладеного після проведеного аукціону в системі ProZorro, передбачали поставку 28 автобусів на загальну суму 54,05 млн грн.

Школярі Житомирщини пересуватимуться на автобусах «Богдан А22412». Вони мають 29 або 31 сидіння, в залежності від комплектації. Усі сидіння мають паски безпеки, підголівники, підлокітники та спеціальні корзини для портфелів. Автобуси мають жовтий колір та розпізнавальні знаки «Діти». Усі шкільні автобуси відповідають екологічному стандарту Євро-5 та вимогам ДСТУ 7013.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: