П'ятниця, 26 квітня 2019 10:15

Розроблено перший електроміст для автобусів з низькою підлогою

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в рамках щорічної виставки Advanced Clean Technology Expo компанія Allison Transmission представляє нову лінійку продуктів ABE Series - перші на ринку електричні мости для автобусів з низькою підлогою з електричним силовим агрегатом.

Продукти ABE Series - одні з найпотужніших і компактних повністю інтегрованих електричних мостів для міських автобусів в світі - кажуть в компанії.

У конструкцію мостів ABE Series інтегровано два електродвигуни, одноступінчсатий редуктор або багатоступенева коробка передач (в залежності від моделі електричного моста), маслоохолоджувачі, насоси та силова електроніка. Така замкнута система здатна замінити весь традиційний силовий агрегат в його нинішньому форматі і відповідати вимогам до потужності і займаному простору, що пред'являються виробниками міських автобусів, включаючи важкі двоповерхові, зчленовані і трьохдверні автобуси - передає SpecMachinery.com.ua.

Мости Allison ABE Series можуть експлуатуватися без обмежень у всьому діапазоні дозволених на автомагістралях швидкостей, а також на дорогах з будь-яким ухилом в рамках допустимих значень. Система здатна впоратися зі 100% -м крутним моментом в режимі рекуперативного гальмування. При максимальному допустимому навантаженні на міст в 13 тонн система має високі характеристики потужності і крутного моменту.

Два електродвигуна забезпечують потужність 536 л. с. (430 кВт) і максимальну потужність 738 л. с. (550 кВт).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: