Вівторок, 16 квітня 2019 12:48

Ford розробив повністю електричний Transit

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Ford представив новий концепт Transit Smart Energy - мікроавтобус, який допомагає досліджувати рішення, що забезпечують максимально ефективне використання енергії в електрифікованих транспортних засобах і здатні збільшити їх пробіг на одній зарядці.

Розроблений інженерами технічного центру Ford в Меркеніхе (Німеччина), концепт Transit Smart Energy Concept являє собою Ford Transit з електричною батареєю і електричною силовою установкою – повідомляє SpecMachinery.com.ua. У мікроавтобусі використана така ж трансмісія, як в комерційному електромобілі StreetScooter WORK XL, також розробленому у співпраці з Ford.

Ford Transit Smart Energy здатний проїхати до 150 км після 4-годинної зарядки. При цьому в конструкції автомобіля застосовані енергозберігаючі та енергогенеруючі інновації - від сонячних панелей до систем, що використовують тепло, що виділяється при роботі двигуна і трансмісії.

«З огляду на часте відкривання дверей, великий обсяг опалювального простору і велику масу, мікроавтобус є найбільш складний об'єкт для докладання зусиль по максимізації пробігу електромобіля на одній зарядці, і саме тому ми вибрали його для створення нового концепт-кара Transit Smart Energy Concept, - зазначив Кіліан Вас глава проекту в підрозділі «Архітектура автомобіля» в Ford of Europe. - При розробці цього концепту ми знайшли кілька розумних способів економії електроенергії, які в майбутньому допоможуть поліпшити досвід використання електрифікованих автомобілів нашими клієнтами».

Дорожні випробування Ford Transit Smart Energy почнуться вже в цьому році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: