Вівторок, 16 жовтня 2018 16:18

В Україні представили інноваційний автобус для міських перевезень

Новинка - нове покоління міських автобусів MAN Lion's City. І з цією моделлю виробник готується зробити переворот в міських перевезеннях.

Попереднє покоління MAN Lion's City побачило світ 18 років тому. І тепер, після 7 років розробок - в Україні (вперше за межами ЄС) представили його нове покоління.

Нове покоління міських автобусів MAN повністю розроблено «з нуля», і поєднує в собі ефективність, комфорт і ергономіку в купе з новим дизайном.

Машина буде доступна в 4-х типорозмірах від 12 до 19 метрів. Для двигуна доступні три рівня потужності - 280, 330 і 360 к.с.

Новий MAN Lion's City має в пасажирському салоні світлодіодне освітлення відбитим світлом. При цьому забезпечується освітлення всієї стелі, а сама система має можливість регулювання яскравості. Колірної оформлення покликане створювати привабливу і чисту атмосфера всередині салону.

Для нового MAN Lion's City пропонуються чотири різні варіанти сидінь, з різною оббивкою і чохлами. Поручні в салоні добре доступні на різній висоті.

Вперше в серійному виробництві міських автобусів MAN використовував незалежну підвіску коліс і нову амортизаційну технологію. Зчленування секцій автобуса має підвищений момент обертання, виготовлено з алюмінію і має підвищену міцність.

Зниження маси кузова, основних агрегатів, сучасний двигун і КПП - все це дозволяє економити паливо, і поряд з цим підвищити корисне навантаження. Крім того, MAN Lion's City оснащується модулем MAN EfficientHybrid - системою, яка додатково зменшує споживання палива і знижує викиди до 16%.

Замовити автобус можна вже зараз, а серійне виробництво і поставки почнуться з осені 2018 г. Вартість моделі - близько 250-300 тисяч євро.




Ще матеріали з цієї категорії: В Україні з'явився новий вітчизняний автобус »

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: