Понеділок, 23 листопада 2020 08:30

JCB представила свій перший повністю електричний телескопічний навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія JCB розширює свою лінійку машин з нульовим рівнем викидів E-TECH, випустивши першу у власній історії електричну модель телескопічного навантажувача Loadall 505-20E.

Як заявляють в компанії, «ми не просто електрифікували дизельну машину, ми створили абсолютно новий високоефективний електричний Loadall». JCB 505-20E Loadall був представлений під час першої віртуальної прес-конференції виробника 18 листопада разом із кількома новими новинками з нульовими викидами.

Навантажувач 505-20E Loadall має два електродвигуни, один для трансмісії, а другий - для живлення гідравлічної системи. Тяговий двигун потужністю 23 к.с. рухається крізь постійний повний привід, до ведучої і керованої осей JCB.

Двигун гідравлічної системи потужністю 30 к.с. забезпечує потужність шестерневого насоса з фіксованим робочим об'ємом, подаючи до 80 літрів на хвилину. Потік пропорційний положенню джойстика, а кінець підйомника контролюється електрогідравлічним блоком клапанів з гідравлічною регенерацією на функції стріли.

Тяговий приводний двигун використовує рекуперативне гальмування замість традиційної гальмівної системи, яка поповнює заряд акумулятора в процесі. Функція регулювання гальма автоматично вимикається, коли акумулятор повністю заряджений.

Електричний Loadall обладнаний бортовим зарядним пристроєм на 240 В, 16 А, здатним зарядити акумулятор за 8-10 годин. Крім того, додатковий універсальний зарядний пристрій JCB можна використовувати для швидкого поповнення під час перерв, всього за 60 хвилин. Літій-іонна акумуляторна система може заряджатися понад 5000 разів. Це 10 років використання у звичному режимі.

Як передає SpecMachinery.com.ua, максимальна вантажопідйомність незмінна у порівнянні з дизельною моделлю, оскільки 505-20E має таку ж потужність в 2500 кг. Габаритні розміри електричного Loadall також залишаються незмінними, із зовнішнім радіусом повороту 3,7 метра і загальною висотою 1,89 метра.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: