Понеділок, 16 листопада 2020 09:00

Як зробити укладання труб в траншею безпечнішим

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volvo створила зручне рішення для безпечного укладання труб в траншеї завдяки новому набору трубоукладачів для екскаваторів.

Volvo Construction Equipment має новий комплект навісного обладнання, що дозволяє перетворити 14-тонні екскаватори на обертові трубоукладачі, а також покращити безпеку траншейних робіт.

Стріла для укладання труби може бути прикріплена до основної стріли екскаватора приблизно за годину. За номінального навантаження до 3 тон, таким способом можна працювати із трубами, діаметром до 20 дюймів.

При поєднанні із обертовою надбудовою екскаваторів Volvo, такий набір надає оператору більше маневреності та контролю при розміщенні труби без потреби перестановки колії. При цьому обладнання можна підготувати до транспортування за лічені хвилини.

Комплект був розроблений у відповідь на побоювання споживачів щодо безпеки опускання труб у траншеї за допомогою стандартних екскаваторів. На відміну від традиційного трубоукладача з боковою стрілою, запатентована обертова надбудова Volvo дозволило зробити машину набагато більш маневреною. Відповідно, оператори можуть виконувати роботу простіше, швидше, безпечніше та з меншими витратами.

Стріла має робочу довжину до 7,5 м. Набір призначений для гусеничних екскаваторів EC140EL та ECR145E від Volvo. ECR145E має 5-футовий радіус повороту хвоста, що дозволяє укладати трубопроводи в міських районах. За його допомогою можна прокласти трубу на двосмуговій міській вулиці з однією смугою, закритою для руху.

Як передає SpecMachinery.com.ua, індикатор моменту навантаження Volvo дозволяє працювати на схилі до 10 градусів.

Нагадаємо: офіційний дилер Volvo Construction в Україні – компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: