Середа, 16 вересня 2020 12:32

На будівництві доріг в Україні використовуватимуть нову техніку Volvo

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні новий асфальтоукладач доправили українському замовнику.

Компанія ETS Group, офіційний дилер Volvo CE на території України, продовжує забезпечувати українські компанії спеціалізованою технікою. Цього разу нову одиницю техніки отримали вітчизняні дорожники. Напередодні відбулось відвантаження асфальтоукладача Volvo P4820D до Хмельницької області області, де він працюватиме на будівництві автошляхів.

Асфальтоукладальник P4820D від Volvo підходить як для невеликих міських робіт, так і для будівництва автомагістралей. Завдяки найсучаснішим технологіям укладання асфальту P4820D може похвалитись високою універсальністю і маневреністю і відмінно справляється з різними роботами. P4820D має високу довговічністю, а також високі робочі характеристики та експлуатаційну готовність при низькій витраті палива.

Компактна машина P4820D оснащена функціями більших асфальтоукладальників Volvo, що дозволяє використовувати її для будівництва як внутрішньоміських доріг, так і автомагістралей. Ця невелика і компактна машина з великими можливостями дозволяє укладати полотно шириною від 2,5 до 6,5 м.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Базова ширина - 2,5 м
Потужність двигуна - 96 кВт
Теоретична продуктивність - 500 т/год
Максимальна товщина шару - 300 мм
Ємність бункера - 12,5 т
Маса тягача - 12 280 кг




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: