Середа, 12 серпня 2020 17:10

Mecalac показала в дії екскаватор-навантажувач з ультраяскравими прожекторами

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, наразі оцінити в дії новинку можна на станції обслуговування спецтехніки в Київській області.

Компанія ETS Group, офіційний дилер екскаваторів-навантажувачів Mecalac в Україні, представила сучасний екскаваторів-навантажувачів Mecalac TLB990, оснащений вісьмома ультраяскравими світлодіодними прожекторами, які забезпечують огляд на всі 360 градусів, адже безпека – стандарт компанії Mecalac як щодо оператора екскаватора-навантажувача, так і людей навколо.

Модель TLB990 створена для професіоналів, що пред'являють підвищені вимоги до технічних характеристик машини. Вона оснащується двигуном Stage IIIA (Tier 3) потужністю 74,5 кВт (101 к.с.). Цей видатний екскаватор-навантажувач насичений інноваціями, ефективний і демонструє вражаючі результати роботи.

У комплектацію даної моделі входять новітні системи і доповнення, що включають в себе рульове управління всіма колесами з функцією «крабового ходу».

Наразі оцінити всі переваги цієї техніки можна, завітавши до станції обслуговування спецтехніки компанії ETS Group за адресою: Київська область, смт. Глеваха, вул. Сулими, 9.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: